Брендування та обклеювання автомобілів Skoda плівкою

Оклеювання автомобілів Skoda вініл-плівками

Нанесення на машини зображень дозволяє не лише надати їм оригінального зовнішнього вигляду, але й прорекламувати послугу або товар. Створення реклами – відповідальне завдання, оскільки від кваліфікації та креативності майстрів залежить її результат і впливом геть потенційних споживачів. Зображення та написи повинні викликати емоції, щоб надовго залишатися у пам’яті. Для брендування найчастіше вибирають такі моделі Skoda: Octavia, Fabia, Rapid, Yeti та Superb.

Обклеювання автомобілів рекламою дає результати за рахунок мобільності. Транспорт постійно курсує містом, тому його бачать пішоходи, водії та пасажири. Це дозволяє підвищити впізнаваність компанії. Брендування авто – вигідніше рішення, ніж установка білбордів або громіздких щитів, так як перший варіант дешевше у виконанні, не вимагає додаткових витрат і сплати орендної плати.

Переваги, що надає обклеювання авто плівкою для реклами:

  • тривалий термін експлуатації;
  • доступна вартість;
  • охоплення великої кількості потенційних клієнтів;
  • швидка окупність та забезпечення стабільного прибутку.

Методи нанесення

Технології нанесення реклами на транспортний засіб визначаються особливостями маркетингової акції та фінансових можливостей компанії. Найпопулярніше рішення – зображення на самоклеючому матеріалі, який переноситься на корпус автомобіля. У звичайній графіці немає плавних переходів відтінків чи складних малюнків, використовується лише основна інформація чи логотип бренду.

Найбільші результати дає обклеювання повнокольоровою вініловою плівкою високої якості. Завдяки цьому авто виглядає виразно та стильно, оскільки зображення чудово поєднуються з конкретною моделлю машини. First Place Center має саме таку технологію. Вам не потрібно використовувати дороге і трудомістке фарбування кузова.

Наші послуги

У нашій команді працюють ентузіасти своєї справи, кожен співробітник має великий досвід у детейлінгу. Це дозволяє нам легко втілювати в реальність найнезвичайніші задуми.

Ми обклеюємо автомобілі Skoda, незалежно від року його випуску, акуратно та естетично. З урахуванням стану машини підбираємо потрібну щільність плівку: глянсову, матову, фактурну і т.п.

Ви можете принести свій макет або звернутись до наших фахівців, які допоможуть розробити та втілити дизайн будь-якої складності. Також ми можемо доопрацювати чи адаптувати ваш варіант.

У нашій студії виконується плоттерне різання та широкоформатний друк з подальшим нанесенням на кузов машини. Ми використовуємо вінілові плівки лише від надійних брендів – KPMF, 3M, Oraguard, Suntek тощо.

Наші майстри виконують повне та часткове обклеювання автомобілів Шкода. Така процедура служить не лише гарною рекламою, а й дозволяє захистити транспортний засіб від негативного впливу природних факторів. Вінілова плівка запобігає появі подряпин та сколів від піску, щебеню, дрібного каміння.

Для оформлення замовлення пишіть нам у чат, дзвоніть або приходьте до офісу. Наша детейлінг-студія дає гарантію та піклується про відмінні результати.

Які моделі автомобілів Skoda ми обклеюємо

  • Kodiaq.
  • Fabia, Felicia.
  • Roomster, Yeti.
  • Rapid, Octavia, Superb.
  • Усі комерційні транспортні засоби.

Ціни на обклеювання автотранспорту Skoda плівкою

Послуга Вартість послуги
Брендування автомобілів Skoda від 800 $
Обклеювання автомобілів Skoda «під ключ» від 800$
Брендування вантажного транспорту Skoda від 800 $
Обклеювання вантажного транспорту Skoda «під ключ» від 800$
Брендування вантажного автопарку Skoda за домовленістю
Обклеювання вантажного автопарку Skoda «під ключ» за домовленістю
Брендування спецтранспорту Skoda від 800 $
Обклеювання спецтранспорту Skoda «під ключ» від 800$
Брендування мікроавтобусів Skoda від 800 $
Обклеювання мікроавтобусів Skoda «під ключ» від 800$
Брендування фургонів Skoda від 800 $
Обклеювання фургонів Skoda «під ключ»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *