Обклеювання автомобілів BMW вінілом

Автомобілі BMW – це втілення елегантності. Моделі цієї торгової марки вибирають люди, які досягли успіху у кар’єрі. Однак навіть найнадійнішому авто в той чи інший період експлуатації потрібен захист або корекція лакофарбового покриття кузова. Також у власника BMW може виникати бажання прикрасити машину оригінальним дизайном, а бізнес – необхідність рекламувати товари та послуги.

Вирішити ці завдання допоможе рестайлінг кузова автомобіля вінілової плівкою. Фахівці First Place Center підготують дизайн-макет, оперативно та якісно обклеять машину. Ми працюємо не лише з автовласниками з Харкова та Харківської області, а й з інших регіонів.

Види робіт з обклеювання автомобілів BMW

У процесі обклеювання плівка без проблем набуває форми будь-яких деталей, тому прилягає максимально точно. На кузові BMW вона слугує до 8 років без втрати своїх якостей.

Обклеювання автомобіля BMW вінілом

Ми обклеюємо транспорт вінілової плівкою в золотому хромі, наносимо «міський камуфляж», малюнки полум’я/хвиль, футуристичного пейзажу або анімалістичних образів тощо.

Обклеювання кузова антигравійною плівкою

Основна функція антигравійної плівки – захищати кузов авто від пилу, бруду, дрібних камінчиків та піщинок. З її допомогою можна сховати незначні дефекти кузова. Така обробка є актуальною для транспорту з пробігом.

Бронювання кузова БМВ

Для бронювання ми використовуємо вінілову плівку преміальної якості з мінімальною міцністю 500 мкм. Вона пластична та добре зчепляється з поверхнею. Після обробки плівкою авто отримує захисний «панцир», тому сила удару від каменів розподіляється великою площею рівномірно, не пошкоджуючи заводське ЛКП. Спеціальний вініл дбайливо захищає кузов від корозії та не пропускає бруд або вологу.

Повне та часткове обклеювання кузова

В обклеюванні прозорою плівкою головне – нанести її правильно. Кольорову антигравійку потрібно підбирати до загального тону машини, щоб вона виглядала гармонійно та стильно.

Shadow line

Багато моделей БМВ оснащуються великою кількістю хромованих елементів – віконними молдингами, решітками радіатора, рейлінгами даху і т.д. Коригувати заводський дизайн допоможе чорна матова вінілова плівка. «Чорнення» вінілом у комбінації з глибокими матовими відтінками металік виглядає розкішно. Тюнінгувати можна усі моделі німецького бренду. Ми знайдемо оптимальне рішення навіть для машин із різними пошкодженнями.

Додатковий захист стекол та фар

Обклеювання скла та зовнішнього освітлення транспорту захисною плівкою дозволяє їм довше накопичувати бруд, не каламутніти і, отже, ефективно висвітлювати дорогу. Тонування бокового та лобового скла забезпечує безпеку водія та пасажирів. Обробленої поверхні не страшні дрібні камені. Якщо трапиться великий камінь, то шибки не зможуть розлетітися по салону. Також плівка служить відмінним покриттям антивідблиску, що актуально в сонячну погоду.

Як виконуються роботи

Обслуговування моделей БМВ відбувається у спеціально відведеному боксі. У ньому підтримують постійну температуру та вологість, встановлюють правильне висвітлення.

Перед обклеюванням авто плівкою виконуємо кілька етапів:

  • обговорюємо особливості замовлення;
  • оглядаємо та заміряємо авто;
  • пропонуємо малюнки та визначаємо концепцію макета;
  • працюємо над дизайном, створюємо схеми малюнків на фото машини;
  • вносимо коригування в макет і робимо 3D-візуалізацію обклеювання автомобільної плівкою;
  • затверджуємо дизайн, готуємо макет до друку.

Після цього в роботу включаються фахівці, які займаються тюнінгом. Терміни виконання робіт залежать від їхньої складності. Ексклюзивний креатив та нанесення може тривати 3-4 тижні. Обклеювання за готовими розробками виконується за 5 днів.

Вибір плівки

Популярністю користується обклеювання БМВ вініловими плівками брендів Suntek, 3M, Oraguard, Orafol, Grafityp, Nippon, Magical Carbon, KPMF, Metamark. У нас представлений вініл таких типів:

  • глянсовий та матовий;
  • прозорий та кольоровий;
  • камуфляжний та карбоновий;
  • металізований та перламутровий;
  • для кузова, дзеркал та оптики.

Вибираючи плівку, важливо звертати увагу на довговічність матеріалу. Вінілова плівка завтовшки 100-150 мкм тримається на кузові від 2 до 5 років, а 150-300 мкм – близько 8 років.

Як замовити та сплатити

Точна вартість обклеювання авто вінілом залежить від обраного матеріалу та необхідних робіт. Враховується також, що авто BMW з великим пробігом потрібно ґрунтовно підготувати поверхню кузова та провести ТО.

Щоб обговорити всі деталі, заповніть форму зворотнього зв’язку – менеджер зв’яжеться з вами. Замовити послугу можна як на сайті, так і за телефоном.

Які моделі BMW обклеюємо

  • Z1, Z3, Z4.
  • X1-X7.
  • 1-8 серії.
  • Будь-який комерційний транспорт BMW.

Ціни на обклеювання автотранспорту BMW плівкою

ПослугаВартість
Брендування автомобілів BMWвід 800 $
Обклеювання автомобілів BMW «під ключ»від 800 $
Брендування комерційного автопарку BMWвід 800 $
Обклеювання фургонів BMW «під ключ»від 800 $

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *