Огляд автомобільної плівки KPMF

8 серія у KPMF

KPMF, або Kay Premium Marking Films – британська компанія, зосереджена на випуску плівок для стайлінгу та захисту автомобілів. Бренд випускає рішення для покриття простих та складних форм, а також для повного обклеювання кузова.

Характерні особливості плівки KPMF

Плівка компанії вважається одним із найбільш затребуваних матеріалів для тюнінгу та захисту автомобільного кузова на ринку. Це пов’язано з такими особливостями:

  • Власна виробнича технологія, яка змінюється в залежності від виду плівки та визначає експлуатаційні параметри.
  • Термін служби – до 10 років. Для порівняння, середній експлуатаційний період автомобільної плівки – 5 років.
  • Підвищена міцність на розрив у стайлінгових, і у захисних плівок. Навіть вироби для тюнінгу забезпечить додатковий захист кузова від подряпин та сколів.
  • Широкий діапазон робочих температур, особливо це стосується литих вінілових плівок.
  • Високий рівень еластичності дозволяє обклеювати деталі машини з будь-якою конфігурацією.
  • Надійна фіксація поверхні кузова. Неякісні плівки починають відставати від кузова, якщо водій часто їздить на великій швидкості. Виробів KPMF ця проблема не стосується.

До найміцніших відносять антигравійні плівкові покриття.

Відгуки автовласників про KPMF.

Продукція KPMF регулярно потрапляє у ТОП автомобільних плівок. Знайти негативні відгуки щодо матеріалу складно. Покупці відзначають, що плівковий матеріал поєднує надійні характеристики з доступною вартістю. Ціна продукції KPMF вбирається у середнього сегмента.

Ось що кажуть покупці про товар:

Три роки тому купив і встановив спойлер, сам зашкурив його легкою наждачкою. На фарбування витрачатися не хотілося, тому затяг спойлер плівкою KPMF. Досі виглядає чудово, плівка не відстає, подряпини не з’явилися».

Вадим, власник Hyundai Solaris

«Купував плівку KPMF для повного обклеювання кузова. Поки шукав нормальний за ціною та характеристиками матеріал, знайшов багато інформації про бренд, але не був упевнений, що підійде плівка для позашляховика. У результаті ризикнув, купив антигравійне покриття та приємно здивувався. Воно добре лягає навіть на складні елементи. Із завданнями справляється – на кузові немає навіть натяку на подряпини».

Дмитро, власник Mazda CX 5

KPMF виграє у інших брендів за рахунок доступної ціни. На ринку можна знайти покриття з такими ж характеристиками, але зазвичай їхня вартість на порядок вища.

Властивості автомобільної плівки бренду KPMF

Властивості плівки багато в чому залежать від її виду, але можна виділити загальні моменти:

  • Стійкість до будь-яких погодних умов – матеріал не псується, якщо часто знаходиться під прямим сонячним промінням або потрапляє під сильний дощ.
  • Загальний експлуатаційний період – 7-10 років, хоча більшість виробників пропонують варіанти з експлуатаційним періодом до 5 років.
  • Не вимагає спеціалізованого догляду – ви, як і раніше, зможете мити машину на будь-якій автомийці або вручну з використанням звичного обладнання.
  • Хороша еластичність без сильного нагріву – розтяг досягає 400%, що дозволяє наносити плівку на покриття будь-якої форми та конфігурації.
  • Безслідне зняття з кузова машини за потреби. Незначні сліди можуть залишатися, але легко видалити.

Навіщо клеїти автомобільну плівку KPMF

Плівкове покриття захищає автомобільний кузов і робить його привабливішим. Оклеїти машину варто з таких причин:

  • Прозора плівка захищає елементи кузова від пошкоджень, запобігає вицвітанню лакофарбового покриття та допомагає йому зберегти блиск.
  • Кольорову плівку використовують для стайлінгу. Це простіший і доступніший варіант автомобільного тюнінгу. Плівкою можна повністю перекрити заводський колір машини. Крім кольору, вона допомагає швидко поміняти фактуру автомобіля. Наприклад, можна підібрати матеріал з текстурованої поверхнею під вуглеводневе волокно або шкіру.
  • Підвищує стійкість кузова до впливу дорожніх хімічних реагентів, впливу вологи, а також механічних пошкоджень. Покриття перешкоджає появі подряпин або невеликих вм’ятин від гравію, льоду або грудок мерзлої землі.

Якщо планується часткове обклеювання, при правильному доборі матеріалу різниці в тонах кузовних елементів не буде. Плівка захищає лакофарбовий шар від вигоряння, але пропускає ультрафіолет. Тому навіть після 2-3 років експлуатації збережеться рівномірний та однаковий відтінок для всього лакофарбового покриття.

Види автомобільної плівки виробника

Kay Premium Marking Films виробляє такі види плівок:

  • Матові – це стайлінгові рішення. Найпопулярніші моделі – у чорному та білому кольорі. Виробник також випускає прозорі рішення та яскраві кольорові плівки – у помаранчевому кольорі, зеленому, червоному тощо. Матеріал підходить для обклеювання прямо- та криволінійних поверхонь. Характеризуються високим коефіцієнтом розтягування.
  • Глянцеві – також використовуються для зміни кольору авто та на відміну від попереднього варіант надають кузову блиску. KPMF має широку палітру, кольори більш насичені, ніж у автомобільної фарби.
  • Структурні – поверхня плівкового матеріалу імітує різні покриття. Також використовується для тюнінгу. Серед популярних рішень – варіанти під карбон, структурний мат та вельвет.
  • Антигравійні – це прозорі рішення із підвищеною міцністю. Їхнє основне завдання – захистити лакофарбове покриття від пошкоджень та вигоряння під впливом сонячних променів. Прозору антигравійну плівку можна використовувати у парі зі стайлінговою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *